Pizza Hood
"Urban λογική, σπιτική Ναπολιτάνικη συνταγή με τα καλύτερα υλικά από την Ιταλία και την Ελλάδα, ετοιμάζουμε την πίτσα μπροστά στα μάτια σας και απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις-απορίες. Η ζύμη μας, ωριμάζει πάντα για πάνω από 12 ώρες και έτσι δεν ωριμάζει στο στομάχι σας. Ψήνεται με τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο τρόπο σε φούρνο στους 500 βαθμούς Κελσίου!"
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.